тел.: +38975237658

Пронајди го својот дом

“SOHO RESIDENCE” – ПРИРОДА НА ДЛАНКА

Топ локација

Исклучително развиена и добро уредена населба во градот Битола во старата касарна веднаш под Тумбе кафе. Препорачано место за живеење, како за возрасни така и за млади лица

Современ дизајн

Три станбени згради со модерен архитектонски дизајн со внатрешен паркинг простор.

Функционални домови

Пространи и функционално распоредени површини на становите, предодредени за удобно живеење.

Предности

Композиција од згради со простор помеѓу нив

Незаменлив поглед

Градски парк во непосредна близина

Зелени површини

Паркинг места

Изберете го вашиот нов дом!

Претплатете се за нашите актуелни понуди